Kodumaised salatisegud võimalikult väikse ökoloogilise jalajäljega
Rohefarmi salatid jõuavad klientideni värskena koheselt peale nende lõikust.
Seoses põllumajandusmaa vähenemisega ning globaliseerumisest tuleneva toidu tootmise nõudluse suurenemisega on selge, et lähitulevikus tuleb toota veelgi enam toitu võimalikult väiksel pinnal minimaalsete transpordikuludega.
Pakume kohalikke salateid võimalikult väikse ökoloogilise jalajäljega. Tänu aeropoonilisele taimekasvatusmeetodile säästame loodust transpordi arvelt, mis moodustab ca ¼ Euroopa Liidu kasvuhoonegaaside emissioonist.
Kasvatame kodumaiseid salatisegusid võimalikult väikse ökoloogilise jalajäljega, säästes maad, mulda ja vett.
Panime tähele, et Eesti jaekaubanduskettides pakutavad salatid pärinevad tihti tuhandete kilomeetrite kauguselt ning jõuavad kauplustesse keskmiselt 5-7 päeva peale lõikust. Pika tarneahela tõttu kaotavad need suure hulga oma vitamiinidest, toiteväärtusest ning värskusest.
Hoiame loodust ning kasvatame kogu toodangu siinsamas Eestis.
Traditsioonilise põllumajandusega võrreldes vajame kordades vähem pinda. Lõikame saaki alati õigel hetkel, mil vitamiinirikkad lehed on äsja ilmnenud, transportides selle seejärel kliendini loetud tundidega.
Kasvatame kõik salatisegud siinsamas Eestis, mistõttu ei reisi Rohefarmi salatid pikki vahemaid kaugsõiduveokite külmikutes, vaid jõuavad värskena ja kõrge toideväärtusega meie söögilauale.